LEJ EN BIOGRAFSAL

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dit næste firmaarrangement, event eller fødselsdag/bryllupsreception. Biografen Kanten råder i begge sale, samt i personalestaben, over de mest optimale tekniske og kreative løsninger for præsentationer på lærredet. I begge sale er det muligt at tilslutte computer mv. nede ved lærredet, hvorfra du i eget tempo kan styre det der vises for dine gæster. Har du en præsentation bestående af flere forskellige formater, styrer vi også gerne præsentationen fra operatørrummet. Mulighederne er uendelige. Læs meget mere her.

Konference/Event
Vores to topmoderne sale står klare til at holde din næste konference eller event. I den lyse og rummelige foyer kan jeres personale, gæster og/eller kunder bydes velkommen med det vidunderlige Faxe Kalkbrud og de turkise søer som baggrund. Hvis I ønsker det, kan vi selvfølgelig også hjælpe til med morgenmad, frokost eller anden forplejning.
Måske kan en forpremiere på den næste storfilm være den perfekte afslutning på jeres dag hos os.
Med andre ord kan vi sammensætte den helt perfekte dag med lige præcis det arrangement du forestiller dig.
Den røde løber venter på jer, kontakt os venligst for et tilbud på en uforglemmelig dag for dig og dine gæster på info@biografenkanten.dk for yderligere information

Fødselsdag/Bryllup
Står du foran en stor dag, måske et bryllup, fødselsdag eller dåb? – Lad os i Biografen Kanten være med til at gøre jeres store dag uforglemmelig. På vores dejlige terrasse kan du og dine gæster nyde det vidunderlige Faxe Kalkbrud og de små turkise søer.
Vi kan sammen med de lokale leverandører sammensætte en menu der serveres med det smukke landskab som lærred.
Hvis I har en yndlingsfilm der har betydet meget for jer, kan vi tilbyde en privat visning på den store dag. Den røde løber venter på jer, kontakt os venligst for et tilbud på en uforglemmelig dag for dig og dine gæster på info@biografenkanten.dk for yderligere information

Forpremiere
Går I med tanker om en event for jeres personale eller kunder, hvad passer så bedre end en eksklusiv forpremiere af den næste store film? Vi kan sammensætte den helt perfekte aften for jer, med rød løber, bobler eller hvad I kunne ønsker jer af forkælelse.
Ønsker I at få vist et reklamespot eller sige et par ord inden filmen starter, står vi parat med det helt rigtige udstyr.
Har I lyst til noget til den søde tand, kan vi selvfølgeligt tilbyde en lækker menu til den helt rigtige pris. Kontakt os på info@biografenkanten.dk for yderligere information