BILLETPRISER

Billetternes pris fastsættes af flere parametre.

Dels er der en lille forskel på hvor du sidder i salen (pladser med ekstra benplads, koster 5 kroner ekstra), ligesom filmens længde og den eventuelle brug af ekstra teknisk udstyr (så som 3D, HFR mv.) spiller ind.

Typisk vil børne- og familiefilm være prissat lidt lavere end øvrige film. Eller sagt på en anden måde, ALLE ER BØRN TIL BØRNEFILM. Uanset alder, kommer alle ind til samme lave pris. Lige meget hvilken ugedag, lige meget hvilket starttidspunkt.

Fælles for alle film er, at man kan se billetprisen når man her på hjemmesiden går ind under den aktuelle forestilling.

 

Billetter kan købes og bestilles via hjemmeside op til en uge før forestillingens start. Starter vi forsalg til en film tidligere end syv dage før forestillingen, vil det kun være muligt at købe billet via hjemmesiden, indtil muligheden for bestilling åbner syv dage før. På enkelte premierefilm og til forpremierer, vil det kun være muligt at købe billetter.

 

Både på hjemmesiden og i biografen, er det muligt at betale med flere typer af betalings- og kreditkort. Bl.a. Dankort, Visa, Mastercard, Nordea Pay, Meastro m.fl.

 

Hver billet inkluderer et håndteringsgebyr på 5,- kr.

Prisen inkluderer alle eventuelle kreditkortgebyrer, samt billetsystemets driftsmodul og internetopkobling.

 

Billetter refunderes op til forestillingens start. Når filmen er startet og gæsteantallet er vidererapporteret til filmens udlejer, kan vi desværre ikke tilbyde at refundere billetter.

 

Til specielle seniorvisninger (Der i Faxe afholdes i samarbejde med Hygge og Kulturklubben) vil der være rabatterede billetter. På ordinære visninger gives ikke seniorrabat.

 

Medlemmer af Dansk Handikapforbund kan mod at medbringe det grønne ledsagerkort, uden beregning, medbringe én ledsager. Ledsagerens gratisbillet kan dog ikke hentes på forhånd, men skal udstedes i forbindelse med forestillingen. Med ledsager menes én der kan og vil tage ansvar for kortets indehaver. To personer med ledsagerkort kan eksempelvis ikke ledsage hinanden.

Bemærk dog, at der kan være særforestillinger, forpremierer m.m. hvor der ikke kan benyttes ledsagerkort. Der kan ligeledes være titler hvor aftalen med filmens udlejer ikke inkluderer muligheden for fribilletter i de første tre uger af filmens spilleperiode.

 

Gavebilletter og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.